Ook last van het lawaai van de E17?

We ontvangen steeds meer meldingen van buren die last hebben van het lawaai van de E17. Dat blijkt de laatste jaren erger te zijn geworden en is vooral aanwezig in de vroege ochtend en bij westenwind. Daarom brengen we in kaart welke straten er last van hebben en hoe erg die last is. Laat ons weten of het lawaai u stoort via dit formulier. Als de resultaten van deze rondvraag dat verantwoorden, dan gaan wij in dialoog met de bevoegde diensten om naar oplossingen te zoeken.

4 Antwoorden op “Ook last van het lawaai van de E17?”

  1. Nauwelijks hoorbaar in de Begoniastraat en binnenshuis niets te horen dus zeker geen last van.

  2. Azaleastraat 4 –> geen enkele last van 🙂

    Wel last van het VEEL te snel rijden in de Azaleastraat en de Begoniastraat en het daarmee gepaard gaand geluid. Het lijken wel autosnelwegen en dat met een snelheidsbeperking tot 30 km/h.

  3. Beste, weet niet of het lawaai dat wij horen van de E17 komt, maar we slapen met ons raam open en we horen heel veel lawaai, vooral veel claxonneren. Vooral rond 23u, 24u en later. Geen idee waarom dit zoveel nodig is op die uren. Adres is in de wijk Liedermeerspark. Mvg, peggy

  4. Ook in Zwijnaarde hebben we veel last van geluidsoverlast door de E17. Als er actie zou worden ondernomen, zou het nuttig zijn om de krachten te bundelen.

Reacties zijn gesloten.